Ford Mustang Convertible 5.0 V8 – 60 perces ajándékutalvány élményvezetés

54,990Ft

Tedd próbára, és ismerd meg, milyen az igazi vezetés!

A 450 lóerős, 4,6 másodperc alatt 100 km/h-ra felgyorsuló Ford Mustang Convertible 5.0 V8-on látszik, hogy az amerikai prérikre lett tervezve. Kitartó, erős 5038 köbcentis, szívócsővel és közvetlen befecskendezéssel működtetett motorja sosem hagy cserben.
Egyszerűen használható a 6 fokozatú manuális, és a 10 fokozatú automata sebváltója is. De ha igazán érezni akarod a vadlovak erejét, válaszd a manuális sebváltót – ne hagyd, hogy a modern elektronika visszafogja a párosotokat! 

 

  • erős
  • elnyűhetetlen
  • kitartó
  • példakép
  • népszerű

Nézd meg a Heti Promóciónkat

A Ford Mustang Convertible 5.0 V8 egy igazi örök favorit. Ledes fényszórói messzire szórják a fényt, miközben 249 km/h-val szeli magabiztosan a sötétséget – a többiek csak a háromosztatú hátsó lámpákról, és az összetéveszthetetlen hangról fogják tudni, hogy kivel volt dolguk.
Nappal viszont teljesen mindegy, hogy milyen szögből látják mások, mert azonnal fel fogják ismerni az ikonikusnak számító formatervezéséről: 4,8 méter hosszú, kecses alakja igazi ugrásra kész vadlovat mintáz még lehajtott ponyvatetővel is.

Kényelmes, fűthető-hűthető ülései kifejezetten hosszú utakra csábítanak.

A 12 inches kijelzőjű fedélzeti számítógépe könnyen használható, nem kell sokat vesződnöd a beállításokkal, így ezzel az autóval teljesen átadhatod magad a vezetés élményének. 

Engedj hát neki!

Többi autó megtekintése

Cím

Go to Top